top of page
  • Writer's pictureCEIP Sant Miquel Llíria

Diumenge 23 d'octubre

Ja hem conegut tots els participants del nostre curs sobre pedagogies en educació infantil. Quan han vist a Miquelet tots i totes volien ser els seus amics. Hi ha gent de molts llocs: de Bèlgica, Letònia, Romania, Alemanya, Ucraïna i també més gent d'Espanya.


Hem estat tot el dia junts, coneixent-nos, visitant la ciutat i menjant. Mireu tot el que ha provat Miquelet, hui s'ha posat les botes.


Al casc antic de Bolonya hem visitat la catedral de San Pietro, la Font de Neptú (tots li diuen el gegant per ser tan gran), els carrers i les places més importants, però el que més li ha agradat a Miquelet ha sigut les Dos Torres. A Miquelet li ha agradat perquè la llegenda diu que totes dues torres són el curiós fruit d'una antiga disputa entre dues famílies atresorades de la ciutat que es van ofuscar a construir la torre més alta. Aquell que fera la torre més gran seria qui es casaria amb una bella dama de la ciutat.


Pels carrers de Bolonya hi havien moltes tendes de roba, d'antiguitats, souvenirs, joguets i moltes llibreries. Miquelet s'ha comprat una bandereta d'Itàlia de record.

..................


Ya hemos conocido a todos los participantes de nuestro curso sobre pedagogías en educación infantil. Cuando han visto a Miquelet, tod@s querían ser sus amig@s. Hay gente de muchos lugares: de Bélgica, Letonia, Rumanía, Alemania, Ucrania y también más gente de España.


Hemos estado todo el día juntos, conociéndonos, visitando la ciudad y comiendo. Mirad todo lo que ha probado Miquelet, hoy se ha puesto las botas.


En el casco antiguo de Bolonia hemos visitado la catedral de San Pietro, la Fuente de Neptuno (todos le dicen el gigante por ser tan grande), las calles y las plazas más importantes, pero lo que más le ha gustado a Miquelet han sido las Dos Torres. A Miquelet le ha gustado porque la leyenda dice, que ambas torres son el curioso fruto de una antigua disputa entre dos familias atesoradas de la ciudad, que se ofuscaron en

construir la torre más alta. Aquel que hiciera la torre más grande sería quien se casaría con una bella dama de la ciudad.


Por las calles de Bolonia habían muchas tiendas de ropa, de antigüedades, souvenirs, juguetes y muchas librerías. Miquelet se ha comprado una banderita de Italia de recuerdo.










11 views0 comments

Recent Posts

See All
Publicar: Blog2_Post
bottom of page