top of page
  • Writer's pictureCEIP Sant Miquel Llíria

Dia 5

Hui hem après més de l’educació a Finlàndia. Aquest matí hem assistit a dues ponències a la Universitat de Helsinki. A la primera ponència, una mestra ens ha mostrat com el currículum es focalitza en la cultura escolar, és a dir, en analitzar els interessos dels alumnes, en la importància de la participació dels alumnes en la realitat escolar.


Ací consideren vital que l’alumne senta que pot, que confien en ell els mestres, els pares i els companys. Donen molta importància al creixement emocional i creatiu dintre del grup-classe.


La segona ponència l’ha donada Marja Merikanto, una professional especialitzada en l’aprenentatge de les matemàtiques i mestra dels futurs mestres a la Universitat de Helsinki.

Marja ens ha obert els ulls sobre la importància de l’aprenentatge manipulatiu de les matemàtiques a través del joc i de recursos visuals.


Per la vesprada, Miquelet i les senyos han visitat el museu Amos Rex, un edifici ple d'obres d'art molt creatives. Aquest edifici va swr dissenyat per uns grans arquitectes, el grup JKMM.


També, hem visitat Suomenlinna, una fortalesa militar construïda a sobre sis illes i que és Patrimoni Mundial de la Humanitat. Allí hem vist un submarí, canyons, una biblioteca...tot en un entorn ple de vegetació i envoltat del mar Bàltic. Podeu vore-ho a aquest enllaç: https://youtu.be/OadXyKmBjrg




8 views0 comments

Recent Posts

See All

Dia 8

Dia 7

Dia 6

Publicar: Blog2_Post
bottom of page